Geïnteresseerd in
een vrijblijvende afspraak
of offerte?

  • ✔ Ontwerpservice
  • ✔ Bestrating
  • ✔ Tuinonderhoud

Tuinman offerte

Wanneer u een tuinman zoekt voor het onderhoud aan uw tuin, dan wilt u natuurlijk ook wel weten wat deze kost en dus vraagt u een offerte aan. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij de Smit in Middelburg. Wij maken graag een offerte op maat en voeren vervolgens het onderhoud dat u wenst vakkundig uit.  Zo snoeien wij heesters en coniferen, knippen wij uw heg en wieden wij onkruid op een professionele wijze. Daarnaast onderhouden wij bijvoorbeeld uw gazon en zorgen wij voor een goede bemesting, zodat u zo lang mogelijk van uw mooie tuin kunt blijven genieten.

Is mijn tuin te klein? Wij hebben de oplossing.

Meer info

Een vakkundige tuinman die een offerte op maat maakt

Uw wensen staan centraal wanneer wij uw tuin aanleggen, schuttingen plaatsen of gaan onderhouden. Wij luisteren allereerst goed naar uw wensen en maken vervolgens een offerte op maat. Daarna gaan wij op zoek naar planten, bestrating en andere materialen die u wenst. Wij hebben dus geen vast assortiment, maar leveren optimaal maatwerk. Door deze flexibele werkwijze kunnen wij u alle elementen leveren die nodig zijn om de tuin aan te leggen die u altijd al wenste.

Laat ons uw wensen weten

Droomt u al lange tijd van een schitterende, goed onderhouden tuin, maar vindt u het lastig om dit onderhoud zelf op een goede manier uit te voeren? Wij nemen het graag van u over. Laat ons uw wensen weten en we maken graag een offerte op maat, waarna onze vakkundige tuinman aan de slag kan. Geef uw wensen door via 0118 – 61 33 81 of door een e-mail te sturen naar info@desmittuinaanleg.nl.