Geïnteresseerd in
een vrijblijvende afspraak
of offerte?

Afrasteringen & schuttingen

Wilt U in uw tuin directe privacy kies dan voor een schutting. Schuttingdelen en palen worden drukgeïmpregneerd geleverd. Tevens zijn tegenwoordig de schuttingdelen in een keur van hardhouten, composiet uitvoeringen, etc. verkrijgbaar.

Deze zijn er in diverse kant en klare uitvoeringen van een simpel, totaal besloten en niet opvallend plankenscherm tot een meer open Trellisscherm, het zij in rechte c.q. toog uitvoering dit in diverse prijs/kwaliteits uitvoering. Er valt ook te denken aan een combinatie van schuttingelementen, ten eerste om wat minder omsloten te zitten, ten tweede om de fraaiheid te vergroten.

Schutting lelijk en wilt U niet schilderen; Helemaal niet. Door diverse begroeiingen d.m.v. de wintergroene klimop of door een keur aan diverse soorten klimplanten kan dit tot een fraai geheel gemaakt worden. Als klap op de vuurpeil kan dit ook nog verfraaid worden met diverse soorten pergola's.

Ook is er de mogelijkheid een afscheiding te creëren d.m.v. een afscheiding van Betonvlechtwerkgaas aldan niet gegalvaniseerd. Dit kan men ook zeer goed laten begroeien waardoor men een vlotte natuurlijke afscheiding krijgt.


Alles te  na gesproken, een natuurlijke afscheiding d.m.v. een heg of losse plantenrand, in diverse plantsoorten verkrijgbaar, is toch het mooiste. Het duurt wat langer maar dicht bij de natuur blijven is ook wat waard. En, het trekt vogels in de tuin!


Als de privacy minder in het geding is maar men toch afgescheiden wilt zitten kan dit zeer goed door een houtenhekwerk, in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, maar ook d.m.v. gaas In een keur van uitvoeringen.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak of offerte? Neem dan gerust contact op.